WIE ZIJN WIJ

WELKOM! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van Maddy Marble. Wat is begonnen als een hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot een echt eigen merkje!

 

Maddy Marble is opgericht door Maddy, een enthousiaste twintiger die het belangrijk vind om een betaalbaar en uniek product op de markt te brengen.
Tegenwoordig zie je prachtige minimalistische sieraden welke je op iedere hoek van de straat kunt kopen. Iedereen heeft wel zo’n sieraad in haar bezit maar hoe leuk is het om die te kunnen combineren met een uniek exemplaar van Maddy Marble gemaakt met echte natuur- en edelstenen?

Geen enkele steen heeft dezelfde vorm of formaat en is met de hand bewerkt. Omdat het natuurstenen zijn zullen zij onderling van kleur en structuur verschillen, dit maakt ieder sieraad uniek.

Aangezien wij toevallig weten dat een vrouw geen genoegen neemt met maar één sieraad in haar kast en zij het liefst haar voorraad wekelijks of maandelijks aan wil vullen, zijn wij op zoek gegaan naar kwalitatief betaalbare materialen.

Als je uiteindelijk een keuze hebt kunnen maken tussen al deze leuke sieraadjes zullen wij er voor zorgen dat dit in een fantastische verpakking jouw kant op gestuurd zal worden. Niets is leuker dan een sieraad te ontvangen in een chique doosje wat uiteraard geweldig is om cadeau te geven!