RETURN

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarnaast heb jij na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via sales@maddymarble.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Beschadigde spullen

Beschadigingen en defecten zijn heel vervelend. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen, of een artikel gaat binnen 2 maanden kapot, stuur ons dan een bericht. We gaan dan uitzoeken wat we eraan kunnen doen om je probleem op te lossen.
Stuur je e-mail naar sales@maddymarble.com met de volgende informatie:
• Het ordernummer van www.maddymarble.com;
• Een foto waarop de beschadiging of het defect duidelijk te zien is;
• Een korte omschrijving van het defect (en hoe het is gebeurd, zo nodig).
Wanneer wij akkoord gaan met reparatie ontvang je van ons een speciaal retourformulier voor defecten. Stuur je aankoop naar ons op en als alles goed gaat steel je binnen 2 weken weer de show met jouw Maddy Marble sieraden. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan nemen we contact met je op.

Download hier het retourformulier